Wat vind je van onze lessen?

Laat het ons weten!

7 antwoorden
 1. Tim
  Tim zegt:

  Inmiddels heb ik al 5 jaar drumles bij DrumWorldUtrecht. Ik heb les bij Daan en heb superveel geleerd. De lessen zijn bovendien altijd erg leuk; ik ga elke week er met veel plezier naartoe . Als je echt goed wilt leren drummen en net zoals ik lekker in allerlei bandjes wil kunnen spelen kan ik je echt aanraden om naar DrumWorldUtrecht te komen!

 2. Erik Witten
  Erik Witten zegt:

  Van de 3 jaar dat ik van Bob les heb, heb ik veel geleerd.
  Behalve techniek en leren noten lezen zijn we ook erg met muziek bezig. De lessen zijn inhoudelijk en we hebben tevens veel lol.
  Mocht je ooit drumles willen hebben is drumworldutrecht zeker een aanrader!

 3. Lucas
  Lucas zegt:

  Ik heb nu zo’n 3 jaar les van Daan en ik kan zeggen dat ik elke les steeds veel leer. Er wordt echt gekeken naar wat ik wil leren en welke oefeningen daar het beste bij passen. Daarnaast heerst er een fijne ontspannen sfeer en hebben we altijd veel lol (zoals het hoort bij het maken van muziek). Daan is een heel bekwame leraar en kan goed luisteren. Geen behoefte om verder te kijken, dit is echt een goede leerschool waar op een hoog niveau lesgegeven wordt, een aanrader dus!!

 4. Susanne
  Susanne zegt:

  Gezellige drumlessen bij Daan, een topdocent die niet zomaar standaard les-uit-de-boeken geeft, maar die in plaats daarvan de les aanpast aan de wensen en vooruitgang van de leerling! Veel afwisseling: soms lessen met de af en toe toch echt nodige technische oefeningen, en soms lessen waarbij je zelf kunt kiezen welke muziek je wilt spelen en gewoon lekker even helemaal los kunt gaan. Ik merk dat ik snel vooruit ga, en geniet elke week weer van de energie die ik uit de lessen haal. Echt een aanrader dus!

 5. Joost
  Joost zegt:

  Nu ongeveer 3 jaar les van Daan. Via een andere leraar bij hem terecht gekomen. De lessen zijn leuk, leerzaam en er is een goeie afwisseling tussen techniek oefenen en oefenen op muziek. Verder is het ook gewoon gezellig. Ook belangrijk.

 6. Rob
  Rob zegt:

  Mijn wekelijkse drumles bij Daan is elke keer weer top. Veel afwisseling tussen techniek oefeningen en meedrummen met muziek. Daan biedt veel ruimte om zelf aan te geven wat ik wil oefenen of spelen en kan met alle muziekstijlen uit de voeten. Hij heeft goed oog/oor voor mijn leerpunten en weet dat te vertalen naar oefeningen die me verder helpen. Daarnaast helpt een gezonde dosis humor en koekjes voor een relaxte sfeer.

 7. Kasper
  Kasper zegt:

  Onze zoon Kasper van 9 heeft intussen ruim 1 1/2 jaar les bij Bob van DrumWorldUtrecht. Kas vertelt dat hij de lessen leuk vindt, het samen (mee)drummen en de grapjes die Bob tussendoor maakt. Als ouders merken we dat hij graag naar drumles gaat en dat Bob didactisch en qua sfeer heel goed aansluit bij leeftijd, karakter en interesse. Aanrader!

Plaats een Reactie

Meepraten?
Draag gerust bij!

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *